DNCF-sertifisert coach – Siv T. Ringstrand

Vi er veldig stolte av å kunne gratulere en ny DNCF-sertifisert coach fra vår skole. Mandag 19. november 2018 satte Siv T. Ringstrand et verdig punktum på en 3-trinns coachingutdanning hos Ålreit Institutt i Haugesund/Vikebygd med sertifisering gjennom Den Norske CoachForening.

Tusen takk også til sensor Marga Dijkman fra Den Norske CoachForening og New Attitude for godt samarbeid og mange nyttige og verdifulle impulser! Også hun viste denne dagen mange av de ferdighetene som forlanges av en profesjonell coach: løsningsorientering, fleksibilitet og utholdenhet. I dette tilfellet var det værforhold og umulige landeforhold på Haugesund Lufthavn – Karmøy som sto for den største utfordringen.

Vel blåst!

For oss er denne sertifiseringen gjennom en uavhengig organisasjon – Den Norske CoachForening – veldig viktig. Mange, ja kanskje de fleste skoler som utdanner coacher i Norge i dag, baserer sine vitnemål eller «sertifiseringer» utelukkende på skolens egne vurderinger og evalueringer.

Vi har valgt å knytte våre utdanningstilbud opp mot en forening med tyngde og mot en standard (Norsk Bransjestandard for Coaching) som gir klare rammer og kriterier for hva som kan forventes og hva som kreves av kompetanse.

 

Kvalitetssikring: Sertifisering gjennom uavhengig organisasjon på grunnlag av bransjestandard

 

Sertifiseringen gjennom DNCF gir kvalitetssikring og trygghet – for oss som skole, får våre utdannede coacher, og for dem som kjøper coachingtjenestene deres.

DNCF-sertifisert coach er noe å trakte etter, noe som har verdi for både våre studenter og oss. Dette er vi veldig stolte av!

 

Les mer om vår utdanning som leder til DNCF-sertifisert coach her:

Coachutdanning

Neste trinn 1 av coachutdanningen, NLP Practitioner, starter i Haugesund/Vikebygd 1. mars.

En utdanning i NLP og coaching er en indre og ytre reise som innebærer selvutvikling og tilegning av realkompetanse, selvledelse og ledelse, tilstandsstyring og mye, mye mer.

En investering for livet for alle som ønsker å løfte seg selv og andre. I tillegg kan du profesjonalisere deg som coach.