EMOSJONELL KONTROLL – TEMAKVELD BERGEN 6. februar

EMOSJONELL KONTROLL – SELV I VANSKELIGE MØTER MED MENNESKER
TA STYRINGEN OVER DINE REAKSJONER

I samarbeid med Bergen Stressmestringssenter inviterer vi til

temakveld Bergen 6. februar 2019, kl. 18.30-21

Pris 300,00 kr.

Har du opplevd at negative følelser plutselig løper løpsk med deg i møtet med en annen person? Du «går i kjelleren», føler deg liten, kjenner på frykt, angst og kanskje avsky? Eller du blir opprørt av frustrasjon, irritasjon og sinne som er vanskelig eller nesten umulig å kontrollere?

Irritasjon, frykt, avsky?

De fleste av oss har vel det. Dette er helt naturlige reaksjoner som trolig ligger solid nedfelt i alle mennesker og er knyttet til det vi kaller vårt «kamp/flukt-system». Det er vår såkalte «overlevelses»respons. Når vi trenger det, skal dette systemet gjøre oss oppmerksomme, varsle og beskytte oss mot trusler og farer.
Dette gjør oss fokusert og aktivert. Vi går på «autopilot», og vi handler uten å måtte tenke oss om.

Autopilot

Dessverre aktiveres «autopiloten» oftere enn det som er hensiktsmessig, vi reagerer på denne måten også når det ikke foreligger en reell fare.

Du har opplevd det, ikke sant? Dette hjelper oss ikke, men blokkerer oss, hemmer oss, holder oss tilbake og hindrer oss i forhold til det vi ønsker eller har behov for.
Det vi egentlig reagerer på er ikke den aktuelle situasjonen, men på gjenkjennelsen av noe vi har opplevd tidligere. Noe som kan har vært urovekkende, vondt eller farlig for vårt yngre «jeg».

Gjenvinn emosjonell kontroll

Når noe slikt oppstår, kan det være ønskelig å gjenvinne kontrollen. At vårt voksne «jeg» tar styringen over egne følelsesmessige reaksjoner – for å kunne handle på en mer fordelaktig måte som bedre ivaretar oss selv.
På denne temakvelden vil vi ta for oss ulike måter vi kan takle disse situasjonene og disse møtene med mennesker som vi opplever som ubehagelige, truende, irriterende og vanskelige.

Vi lover noen spennende timer med impulser og verktøy fra NLP, coaching med mer.

 

Send din påmelding til: info@alreit.no

Pris: kr. 300 (vips bedrift 505408 eller kontant ved oppmøte)

Har du spørsmål, ta kontakt på tlf. 478 55 048

Hør hva våre elever sier: Referansevideoer

 

Velkommen!