Fra indre konflikter til ro og balanse – temakveld Bergen

Fra indre konflikter til ro og balanse –
Om den indre kritiker, pådriver, snill pike og andre indre stemmer

I samarbeid med Bergen Stressmestringssenter inviterer vi til

Temakveld Bergen

Onsdag 10. april 2019, kl. 18-21

Pris: 300,00 kroner

Har noen fortalt deg at du må være sjefen i ditt eget liv? Sannsynligvis.
Men hvem er det da du skal være sjef over? Og vil du være sjef eller leder?

Sjef i eget liv?

På denne temakvelden vil vi sammen med deg bygge opp en forestilling av et indre team, en samling av det vi kaller indre personlighetsandeler, våre indre stemmer: kritikeren, pådriveren, perfeksjonisten, den snille piken, samvittigheten osv.

Dette er en lekende tilnærming til indre konflikter og til selvledelse. Det korte seminaret passer for alle som har lyst til å bli enda bedre kjent med det som foregår i sitt indre. Et kreativt arbeid med det indre team gir oversikt og klarhet i det som ofte oppleves som et virvar av følelser og stemmer.

Indre konflikter? Indre stemmer?

Hvem skal du lytte til? Den delen inne i deg som driver deg frem, vil mer og krever at du blir best? Eller skal du lytte mer til andre deler som oppfordrer deg til å ha det gøy eller sørge for indre ro og harmoni?

Denne temakvelden er åpen for alle og tar opp temaet, utfolder det og gjør deg kjent med det bildet vi kaller for «ditt indre team». Dette er en metafor som beskriver de ulike deler som «er med i spillet», som kan støtte og fremme deg, eller som kan plage, belaste og presse, …

Hvem er med i spillet?

Hvem er det som leder dine indre prosesser? Er det kanskje perfeksjonisten?
Og hva da? Hva er prisen du må betale når teamet har en slik leder?

Eller er det den som alltid vil harmonisere, unngå konflikter, som sier ja, men egentlig mener og trenger noe helt annet?

Hva betyr det egentlig at det finnes forskjellige stemmer, følelser og behov i oss som sjelden er enige, og som sørger for uro, stress og indre konflikter? Hvordan bli kjent med det som foregår i oss og «ordne opp», ta styringen selv, få det indre livet i balanse???

Design din indre dialog

La deg overraske over hvor raskt og vedvarende du kan få en helt annen effekt av din egen indre dialog og oppleve velvære når du velger en annen metode for å håndtere disse ulike andelene.

Det er DU som kan utforme og optimalisere det som foregår i ditt indre team. Det er mulig å starte en indre teamutviklingsprosess! Nysgjerrig???

Meld deg på til temakvelden: info@alreit.no

 

Tid: Onsdag 10. april 2019

Sted: Sandviksv. 41, Bergen

Pris: 300,00 kr

 

Utdanninger hos Ålreit Institutt: Les her