Frigjør ressurser – temakveld i Bergen

Frigjør ressurser – men hvordan?

Temakveld Bergen 24. oktober 2018, kl. 18-21

Pris: 300,00 kroner

Frigjør ressurser – synes du det er det lett sagt, men vanskelig å få til?

Vi alle har behov for å mestre våre oppgaver, for selv å styre vår situasjon og kontrollere vårt (arbeids-)liv, ikke sant. Og vi har alle behov for gode relasjoner til andre, om det gjelder oss helt privat eller på jobb.

I hverdagen gjør vi bevisst eller ubevisst svært mye for å tilfredsstille disse behovene. Vi setter oss mål, og når vi lykkes med å nå dem, føler vi oss vel og akseptert, glad, kanskje også stolt eller betydningsfull for andre.

Hvordan kjennes det for deg når du kan bruke deg selv, når du frigjør ditt iboende potensial, benytter deg av dine styrker og ressurser, når du utvikler dine kompetanser for å oppnå noe av egen kraft og vilje?

Denne kvelden skal du:

– gå gjennom en liten statusanalyse og vareopptelling som gjør deg enda mer bevisst om hvor ressurssterk du egentlig er

– bli kjent med metoder som hjelper deg å frigjøre ressurser , selv om de i første øyeblikk kanskje synes å være blokkerte eller utilgjengelige

– gjennomføre øvelser, oppleve og reflektere hva det betyr for deg hvis du bruker dine sterke sider for å realisere mål som gjør deg glad og gir deg og (arbeids-)livet ditt fremgang og mening

Hva ville i så fall endre seg i (arbeids-)livet ditt, i relasjonene dine?
Hvilke nye muligheter åpner seg da for deg?

Ta sjansen og utvikle deg selv, frigjør hele ditt potensiale og kjenn hvordan det er å blomstre!

Lær hvordan du kan bidra til at dine nærmeste eller dine medarbeidere får blomstre, oppleve enda mer livs- og arbeidsglede.

ALT ER MULIG – hvis du vet HVORDAN.