Gjør det synlig – gode løsninger med systemiske oppstillinger (KUN 4 PLASSER IGJEN)

Vi inviterer til et 3 dagers metodeseminar – teoretisk og praktisk seminar om arbeid med systemiske oppstillinger med figurer på systembrett. Intet annet verktøy bidrar like lekent, lett og oversiktlig til utvikling av konstruktive løsninger i terapi, coaching, og teamutvikling. Bli inspirert og utvid din metodekompetanse!

Sted:                                  Bergen sentrum
Når:                                   1. – 3. november 2019
Undervisningstid:          Fre 17-20, Lør 10-17, Søn 10-15
Pris per deltaker:           Kr. 3.500,-
MELD DEG PÅ KURSET

 

Seminaret passer for: terapeuter, psykologer, NLP-coacher og andre coacher, pedagoger, sosionomer, veiledere, HR-ansvarlige, trenere, helsesøstre – og andre som jobber med individer, grupper og team.

Formål: formidle grunnleggende kunnskaper om arbeid med systembrett i terapeutiske og coachende samtaler. Gjennom mange praktiske øvelser vil deltakerne bli fortrolige med systembrettet som verktøy, slik at de selv kan ta det i bruk på sitt arbeidsfelt.

Systemiske oppstillinger er egnet som egen terapiform og/eller som en del av metodeutvalget i coaching. Tilnærmingen kan brukes på ulike områder av livet og arbeidslivet. Den gir rask oversikt, innsikt og fremmer løsningsfokus.

Metodikken har sitt opphav i familieterapien og blir i dag brukt både i organisasjonsutvikling, terapi, coaching. Det er den spesielle spørreteknikken som bidrar til, og åpner opp for nye erkjennelser og motivasjon, og avdekker den underliggende kjernen i problemet. Samtidig mobiliserer den strukturerte fremgangsmåten en sterk løsning- og ressursorientert kreativitet.

 

Hva får du ut av dette kurset?

Vi tilbyr selvfølgelig:

Vi gleder oss til å se deg på seminaret! Meld deg på:

MELD DEG PÅ KURSET 1. – 3. NOVEMBER (KUN 4 PLASSER IGJEN):

  • Du kan når som helst ombestemme deg, eller endre informasjonen din, ved å klikke på linken nederst på nyhetsbrevene fra oss. Du kan også kontakte oss via e-post til info@alreit.no. Vi behandler informasjonen din med den største repsekt. Ved å klikke på knappen nedenfor, gir du oss tillatelse til å lagre din informasjon i henhold til disse vilkårene.

 

seminar

Systemiske oppstillinger

Intet annet verktøy bidrar like lekent, lett og oversiktlig til utvikling av konstruktive løsninger i terapi, coaching, teamutvikling. Systemiske oppstillinger (også kalt systemiske konstellasjoner) eller strukturoppstillinger er et svært effektivt verktøy for å arbeide med personlige, helserelaterte eller yrkesmessige utfordringer.

I løpet av oppstillingsprosessen utvikler det seg raskt et klart bilde av situasjonen/utfordringen. Den spesielle spørreteknikken åpner opp for ny erkjennelse og motivasjon og avdekker den underliggende kjernen til problemet. Samtidig mobiliserer den klart strukturerte fremgangsmåten en sterk løsnings- og ressursorientert kreativitet.

 

Systembrett

En oppstilling på systembrett kan hjelpe til å

 

Kurs:                                  3 DAGERS METODESEMINAR
Sted:                                   Sandviksveien 41, 5036 Bergen
Når:                                    1.11.2019 – 3.11.2019
Undervisningstid:          Fre 17-20, Lør 10-17, Søn 10-15
Pris per deltaker:           Kr. 3.500,-
Det er mulig å avtale individuell oppfølging/veiledning av praksis etter avsluttet kurs.

 

Metodeseminaret Systemiske oppstillinger arrangeres i samarbeid med Bergen Stressmestringssenter.

 

kunder kurs
Tilbakemeldinger:

Utrolig dyktige trenere, veldig gode metoder og man får venner for livet! Beste investeringen jeg har gjort for meg selv, og jeg anbefaler Ålreit Institutt på det varmeste!
– Renate

Takk for at dere har delt deres faglige kompetanse med meg, og på den måten gitt meg muligheten til å vokse som menneske og nå også på god vei til å bli coach.
– Winnie

Tusen takk Jutta og Jan Otto.
For meg har dette vært som en jordomseiling – først og fremst nye opplevelser og kjennskap til meg selv, bedre forståelse for dem rundt meg. Hver eneste kurshelg har vært begivenhetsrik, gøy, utfordrende og lærerik. Gleder meg til nye utfordringer og kunnskap til høsten.
– Siv

 

Kursledere:

Jutta S. Hovda har lang erfaring innen (helse-)coaching, team- , leder- og organisasjonsutvikling. Hun er utdannet pedagog; Master Executive Coach ECA, NLP-Mastertrener DVNLP, ABNLP; gestaltveileder; instruktør for systemiske konstellasjoner i organisasjoner, familier og helsecoaching.
Hun er en av de få i landet med kompetanse innen systemisk arbeid på brett.
Jan Otto Hovda, DNCF-sertifisert coach, systemisk par- og familiecoach ECA, NLP-trener ABNLP, sertifisert trener/ instruktør i hypnose, ABH. Jan Otto har lang erfaring med undervisning, opplæring og bruk av metodikk i sitt virke som daglig leder for Ålreit Institutt AS.

Samarbeidspartnere:

Linda Elin Aase, Bergen Stressmestringssenter
Barnevernspedagog, m/spes. i vold og traumatisk stress. DNCF coach/helsecoach og Mindfulnessinstruktør. Lang erfaring fra helsearbeid og sosialt arbeid, ledelse, kurs/foredrag og coaching.
Mary Kristine Blix, Bergen Stressmestringssenter
Cand.polit, Individ, par-og familieterapeut , Konfliktmegler og Mindfulnessinstruktør. Lang erfaring fra arbeid med mennesker i kriser, prosjektarbeid, kurs, undervisning, foredrag.

 

Mer informasjon? Kontakt oss på e-post: info@alreit.no