GRATIS INFOMØTE OM UTDANNING I NLP OG COACHING

Vi inviterer til gratis infomøte om vår utdanning i NLP og coaching:

Sted: Bergen

Dato: 27.8.2019, kl. 18-20

Sted: Haugesund

Dato: 28.8.2019, kl. 18-20

Sted: Ølensvåg

Dato: 29.8.2019, kl. 17-19

Som en av landets ledende skoler for profesjonell utdanning i NLP og coaching, inviterer Ålreit Coaching & Kompetansesenter herved til et uforpliktende, gratis infomøte om høstens studieprogram, 2019.

Vår NLP-baserte coachutdanning har to grener som begge er en sertifiseringsutdanning med oppstart i september 2019:

NLP Practitioner (klassisk NLP-utdanning med hovedvekt på selvutvikling, selvcoaching, utvikling av personlig potensial, kommunikasjon, ledelse), trinn 1 av coachingutdanning.

NLP Leadership Practitioner – coachende lederskap.

Begge er et ledd i våre 3-trinns coachingutdanninger som leder til tittelen DNCF-sertifisert coach (Den Norske CoachForening).

På informasjonsmøtet vil du få høre mer utfyllende om tilbudet og utdanningen i sin helhet. Vi tilrettelegger for spørsmål og aktiv deltakelse. Du vil få en smakebit av NLP-teknikker og vi lover deg et par interessante og inspirerende timer.

PÅMELDING og kontakt: Jutta: Tlf. 478 55 048 eller mail: info@alreit.no

 

 

.

Se mer på

UTDANNING

NLP PRACTITIONER

COACHENDE LEDERSKAP

Hør hva våre elever sier: Referansevideoer

Noen av de vanligste tilbakemeldingene vi får:                                                              Dette er den beste investeringen jeg noen gang har gjort.                                            Det er den beste utdanningen jeg noen gang har tatt.                                                  En fantastisk reise!

Informasjonsmøtet er også en god anledning til å bli kjent med våre kursinstruktører, vår måte å arbeide på, og for å sjekke ut om vårt konsept er det som passer til dine forventninger og behov.

Vi ser fram til å bli kjent med deg.

Velkommen!