Kontakt

Jutta S. Hovda

Jutta S. Hovda stiftet Ålreit Institutt i 2002. Hun er en av de dyktigste og mest erfarne coacher og NLP-trenere i Norge – med masse erfaring og utfyllende kompetanse.

  • Internasjonalt sertifisert NLP Master Trainer, DVNLP, ABNLP, Society of NLP
  • Master- Executive-Coach, par- og familiecoach, lisensert av ECA, European Coaching Association
  • Mediator/mekler, Bundesverband Mediation e.V., Tyskland
  • Instruktør for systemiske konstellasjoner i organisasjoner, familier og helsecoaching
  • Gestaltpedagog og gestaltveileder, IGB, ARGE
Telefon: 47 85 50 48
E-post: jsh@alreit.no
Lokasjon: Vikebygd

Jan Otto Hovda

 

Jan Otto Hovda er daglig leder i Ålreit Institutt. Han er NLP Trainer og sertifisert coach med bred yrkeserfaring, interkulturell erfaring og har ervervet seg kvalifikasjoner og erfaringer gjennom mange år i egen bedrift.

Hans spesialområde er trening og coaching i interkulturell konflikthåndtering, par- og teamcoaching, mental trening og hypnoterapi/hypnose.

Han er:

  • NLP- Master Practitioner, ABNLP, DVNLP
  • NLP Trainer siden 2007 med sertifisering fra Society of NLP hos Metaforum International; trenerteam fra USA og Europa bl.a. Tom Best, Sabine Klenke, Bernd Isert, Tom Andreas
  • Sertifisert coach, godkjent av DNCF
  • Utdanning i konflikthåndtering og teamcoaching
  • Sertifiser instruktør i hypnose, ABH

Forandring er mulig. Bestem deg for det som virkelig teller.

Telefon: 90 92 05 27
E-post: joh@alreit.no
Lokasjon: Vikebygd

Linda Elin Aase

Coach, mindfulness-instruktør

Linda Elin Aase har sosialfaglig utdanning med 2 års videre spesialisering innen fagfeltet vold og traumatisk stress og 1 års videre utdanning innen organisering og veiledning av frivillige og ufaglærte.

Hun er sertifisert Mindfulness og ICDP instruktør, og er i tillegg utdannet DNCF- sertifisert Coach – life and business coach og registrert helsecoach.

Linda Elin Aase har over 25 års arbeidserfaring fra helse og sosialfaglig arbeid, samt prosjekt og ledererfaring på ulike nivåer i privat og offentlig sektor. Har jobbet med endringsarbeid, organisasjonsutvikling, teamutvikling og fagutvikling, i tillegg til metodeutvikling og implimenteringsarbeid.

Hun jobber i dag særlig med mennesker som opplever stressreaksjoner knyttet til livserfaringer fra oppvekst og barndom, livsendringer, og områder som omhandler prestasjoner, motivasjon, læring, mestring og utvikling av selvbilde.

Linda er en av initiativtakerne til tilbudet “Kom i form med 20 turer” og har også sammen med kollega utviklet opplæringprogrammet, “Kan det være omsorgssvikt”, som er retter seg mot barnehager, skoler, helsesøstre og andre som møter barn i sitt daglige virke. Hun har lang erfaring med undervisning, opplæring, foredrag og kurs.
I tillegg til å være en del av Ålreit Institutt sitt team, er hun også medeier i Bergen Stressmestringssenter.

Lindas livsfilosfi er: «Der dine talenter møter andre menneskers behov,  der er der du er ment til å være.»

 

Lokasjon: Bergen

Katarina Hedèn

Katarina Hedèn
Coach, instruktør, kurs og foredragsholder

 

Coaching
Sertifisert Coach, helsecoach og instruktør i oppmerksomhetstrening. Solid erfaring som leder, mentor og karriereCoach.

Spesialområde: Livs-leder og karriereCoaching, stressmestring og bedriftsinterne kurs, foredrag og workshops.

Kontakt
Katarina Hedèn er en av Ålreit Institutts representanter i Bergen. Hun er sertifisert Coach med bred erfaring innenfor ledelse og salg. I tillegg har hun flere års erfaring som selvstendig næringsdrivende og konsulent innenfor HR og rådgiving. Aktivt styremedlem i Den Norske CoachForening og frivillig i Kirkens SOS (krisehåndtering).

Katarina har et ekstra engasjement for stressmestring, ledere og coaching for et bedre selvbilde.

Hun er:

* Sertifisert Coach, godkjent av DNCF
* Sertifisert instruktør i Oppmerksomhetstrening, godkjent av SCAT
* Sertifisert Helse Coach, godkjent av DNCF
* Sertifisert i JTI/MBTI verktøy for Team og enkeltpersoner, godkjent av Optimas

“ Min passion er å bidra til utvikling av mennesker og organisasjoner”

Lokasjon: Bergen

Elisabeth Wetteland

Elisabeth Wetteland
Coach og trenerassistent på kursene.

 

Elisabeth har lang og variert arbeidserfaring fra HR- og rådgivningsarbeid.
Faglig har hun en bachelorgrad i Reiselivsledelse og mastergrad i Ledelse. Kunnskapen innen arbeids- og organisasjonspsykologi er noe hun verdsetter å kunne anvende i praksis, og hun har derfor tatt supplerende fag i Grunnleggende psykologi, Positiv psykologi, og Personlig resiliens.

Elisabeth har jobbet med nedbemanningsprosesser, vært med å etablere ulike
lederutviklingsprogram samt bidratt i prosjektarbeid for å bygge nye HR-konsept i privatsektor. I offentlig sektor har hun jobbet med mennesker som har falt utfor arbeidslivet, her harhun jobbet i rådgivende stilling og som coach. I dag bidrar hun også som avlaster for barn.

Hun er utdannet NLP Coach og drifter i dag sin egen coachingvirksomhet i Stavanger rettetmot privatmarked og bedrifter. Hun har mest erfaring med mennesker som opplever stressrelaterte utfordringer, sliter med å stå balansert i livet, ønsker livsstilsendringer, karriereveiledning og lederutvikling.
Grunnleggende holdning til Elisabeth er at alle er ressurssterke, men at vi noen ganger kommer i en tilstand som hindrer oss i å komme videre/ oppnå ønskede resultater. Hun ønsker å bidra til at folk tar seg tid til å bryte ut av mønstre, stabilitet, komfort og regelmessighet som ikke gir rom for å oppleve nyansene og mulighetene i oss selv. Livet trenger ikke være perfekt for å være godt.

Telefon: +4741111017
E-post: gjenfunn@gmail.com
Lokasjon: Stavanger
SE OGSÅ
Kontakt oss: