Ny DNCF-sertifisert coach – Utdannet hos Ålreit Institutt

Vi er veldig stolte av å kunne gratulere en ny DNCF-sertifisert coach fra vår skole. Nancy Elin Hammer gjorde torsdag 24. mai 2018 stor ære på oss og på coaching som fag ved å levere kvalitet som det står respekt av!

Tusen takk også til sensor Marga Dijkman fra Den Norske CoachForening og New Attitude for godt samarbeid og mange nyttige og verdifulle impulser!

Vel blåst!

For oss er denne sertifiseringen gjennom en uavhengig organisasjon – Den Norske CoachForening – veldig viktig. Mange, ja kanskje de fleste skoler som utdanner coacher i Norge i dag, baserer sine vitnemål eller «sertifiseringer» utelukkende på skolens egne vurderinger og evalueringer.

Vi har valgt å knytte våre utdanningstilbud opp mot en forening med tyngde og mot en standard (Norsk Bransjestandard for Coaching) som gir klare rammer og kriterier for hva som kan forventes og hva som kreves av kompetanse.

 

Kvalitetssikring: Sertifisering gjennom uavhengig organisasjon på grunnlag av bransjestandard

 

Sertifiseringen gjennom DNCF gir kvalitetssikring og trygghet – for oss som skole, får våre utdannede coacher, og for dem som kjøper coachingtjenestene deres.

DNCF-sertifisert coach er noe å trakte etter, noe som har verdi for både våre studenter og oss. Dette er vi veldig stolte av!

 

Les mer om vår utdanning som leder til DNCF-sertifisert coach her:

Coachutdanning