Utdanning

_DSC1773

 

Gjennombrudd NLP- og coachingutdanning

En investering for livet!

Personlig utvikling og faglig kompetanse, forandring og vekst – med deg og dine mål som utgangspunkt.

Det unike med en utdanning hos Ålreit er:

Ett ekstra pluss for mange studenter er at de opplever et fantastisk fellesskap med hverandre, et fellesskap som strekker seg langt ut over undervisningen og utvikler seg til langvarig samarbeid og vennskap.

I mer enn 10 år har vi skapt rom for utfordrende, erfarings- og opplevelsesbasert læring i trygge rammer! Påmeldingen til nesten utdanning er i full gang.

Har også du lyst å være med? Ønsker du å bli mer kjent med oss, eller er det noe du lurer på? Vi inviterer deg gjerne til en gratis forhåndssamtale.

Det sier våre kursdeltakere:

«Ålreit Institutt har for meg vist seg å bli de som har balansert utdanningen på en slik måte at den blir meget profesjonell, samtidig som den har fokus på det praktiske. Dette har gitt meg stor nytte, både i min jobb og med take på coaching utenfor jobben. Jeg anbefaler Ålreit til alle.» 

Jarle N. Johannessen, teamleder DNB Livsforsikring

«Coachingutdannelsen har bidratt til at jeg har effektivisert og styrket mine kommunikasjons- og relasjonsferdigheter. Jeg kan raskere konkretisere og nå målet ved hjelp av verktøy og strategier.»

Hege Braseth, saksbehandler, konsulent og veileder i barnevernet.

«For meg har utdannelsen gjennom Ålreit institutt gitt meg en spennende reise med bedre forståelse og innsikt både av meg selv og andre mennesker. Utdannelsen har også gjort meg klar og motivert til å ta tak i og realisere min egen drøm – eget firma.»

Siv Rong, eier og leder av Sprek og Blid Askøy.

 

 

Påmeldingskjema