NLP Master Practitioner/ trinn 2 Coaching

NLP Master Practitioner – Forståelse og ledelse.

Du oppdager en ny horisont for personlig vekst og samspill med andre.

Du lærer av det vellykkede mennesker/ledere gjør: kunsten å modellere “excellence“. Det vil si hvordan de tenker og handler når de skaper visjoner, mobiliserer forpliktelse, og hvordan de forstår og handler for å oppnå fremragende resultater.

Masterutdanning gir deg høy personlig kompetanse og verdifullt verktøy:

Som Master Practitioner omsetter og bruker du NLP-teori og metode «mesterlig» på deg selv og andre:

Samtidig utvikler du:

Vi støtter vi deg gjennom vår coachende opplæringsmåte i integrasjonsprosessen på alle nivåer (R. Dilts) og i de ulike områder/ systemer hvor du ønsker å integrere og bruke NLP: i hele ditt personlighetssystem, i dine sosiale kontekster og fellesskap, på arbeidsplassen.

Godkjenning og sertifisering:

Ålreit Institutt er ”Certified as an American Board of NLP approved Institute of NLP” og ”Certified as an American Board of Hypnosis approved school.”
Alle kursholdere har egen sertifisering og er selv autorisert til å sertifisere i henhold til kravene fra A.B.N.L.P. og D.V.N.L.P

Kursansvarlig:

NLP MasterTrainer Jutta S. Hovda
NLP Trainer Jan Otto Hovda

Sted:

Bergen, Haugesund og Ålesund

Pris:

32.500,00 kr

Krav til sertifisering:

Gjennomført studium, prosjektarbeid og evaluering leder til tittelen ”NLP- MasterPractitioner”, DVNLP, ABNLP.

Undervisningsopplegg:

Teori (30 %) og praksis (70 %) vil gå hånd i hånd og sikre en progressiv utvikling av ressurser og kompetanse. Opplæringsmetodikken involverer aktiv deltakelse slik at deltakerne kan utdype sin NLP- forståelse, sine ferdigheter i forandringsarbeid og sin evne til å lære nye teknikker og modeller.

I tillegg til felles trening i kollokviegrupper dokumenterer MasterPractitioner sin kompetanse med 20 timer humanitær coachingpraksis, en fordypningsoppgave (ca 5 timer) pluss en modellerings- eller prosjektoppgave (ca 30 timer).

 

Her kan du se hva tidligere elever mener om vår utdanning i NLP og coaching:

Hva sier våre kunder?