Vel blåst, Sissel Fylling!

Vi er veldig stolte av å kunne gratulere en ny DNCF-sertifisert coach fra vår skole. Torsdag 30.4.2020 satte Sissel Fylling et verdig punktum på en 3-trinns coachingutdanning hos Ålreit Institutt i Bergen med sertifisering gjennom Den Norske CoachForening.

Gratulerer, Sissel Fylling! Tusen takk også til sensor Pål Kleven Fredriksen for godt samarbeid!

Sissel Fylling gikk opp til sertifisering under svært krevende omstendigheter: fremskutt eksamen, krav med tanke på smittevern, utfordringer med tanke på teknologi og avstand til sensor og eksaminator.

Hun fikk rikelig anledning til å demonstrere sin coachkompetanse, ikke bare overfor sin kunde.

Sissel Fylling overebeviste og imponerte stort på alle plan.

Vi er kry og stolte! Dette er dagen for smør på flesk! En dag preget av fleksibilitet, løsningsfokus, tydelighet og ikke minst menneskelig varme.

Vel blåst!

For oss er denne sertifiseringen veldig viktig.

Vi har valgt å knytte våre utdanningstilbud opp mot en standard (Norsk Bransjestandard for Coaching) som gir klare rammer og kriterier for hva som kan forventes og hva som kreves av kompetanse.

 

Kvalitetssikring: Sertifisering gjennom uavhengig organisasjon på grunnlag av bransjestandard

 

Sertifiseringen gir kvalitetssikring og trygghet – for oss som skole, for våre utdannede coacher, og for dem som kjøper coachingtjenestene deres.

Les mer om vår coachutdanning her:

Coachutdanning

Neste trinn 1 av coachutdanningen, NLP Practitioner, hhv. NLP Leadership Practitioner, starter til høsten.

En utdanning i NLP og coaching er en indre og ytre reise som innebærer selvutvikling og tilegning av realkompetanse, selvledelse og ledelse, tilstandsstyring og mye, mye mer.

En investering for livet for alle som ønsker å løfte seg selv og andre. I tillegg kan du profesjonalisere deg som coach.