Vi gratulerer et nytt kull NLP Practitioner

VI GRATULERER ET NYTT KULL NLP PRACTITIONER

Eksamen på NLP Practitioner er fullført med glans.

For noen var dette slutten på en spennende reise, for andre første etappe på veien mot sertifisert coach.

Vi har hatt mye glede sammen, opplevd den gode følelsen av å takle og mestre utfordringer, av å vokse og oppdage nye, egne ressurser – eller av å få tilgang til sider av oss selv som vi hadde glemt, ikke lenger visste at vi hadde.

Vi har også i fellesskap utviklet ferdigheter og kompetanse i selvledelse og ledelse, i kommunikasjon med oss selv og andre, og vi har fått tilgang til mange verktøy for å løfte oss selv og andre.

Trenere på dette kullet NLP Practitioner har vært:

 

Jutta S. Hovda (ikke med på bildet), Jan Otto Hovda (hovedtrener) og Katrine Selvik. Uunnværlig assistent var Ida Myrold.

VEL BLÅST!

En fantastisk gruppe med flotte prestasjoner og flott holdning!

Lykke til videre!

NLP PRACTITIONER

er første trinn av vår coachutdanning. Den er i seg selv en avsluttet bolk, med egen sertifisering og internasjonalt gyldig sertifikat (ABNLP).

 

Her kan du lese mer om NLP Practitioner, som har ny oppstart 14. februar i år.

Neste trinn av coachutdanningen er NLP Master Practitioner. På dette trinnet utdypes og utvides verktøyene fra trinn. I tillegg kommer det inn nye tema som for eksempel profileringsverktøy (Metaprogrammene i NLP, JTI), systemisk coaching med figurer på brett og modellering, eller Best Practice som det også kalles.

NLP Master Practitioner er et trinn som åpner opp for kreativitet og gir utøveren  mulighet til å utvikle sin egen profil og egen stil.

Siste trinn av coachutdanningen er Integrativ coaching. Dette er i hovedsak et trinn for profesjonalisering – som selvstendig coach eller coach internt i bedrift, som coachende leder.

Integrativ coaching åpner opp for sertifisering gjennom Den Norske CoachForening og for lisens i European Coaching Associaton.